2 apríla, 2020
200 g kuracích pŕs, 6 ks hotových tortil, 1 ks ľadový šalát, 150 g cherry paradajok, 1 ks žltá paprika, 1 ks väčšia cibuľa, korenie gyros, soľ, 5 strúčikov cesnaku, 100 ml majonéza, 100 ml biely jogurt, olej
Kuracie prsia nakrájame na tenké rezance, osolíme a posypeme korením gyros. Takto pripravené mäso opečieme na oleji. Pripravíme si cesnakový dresing: v miske zmiešame majonézu a biely jogurt, osolíme a pridáme očistený a pretlačený cesnak. Nakrájame si tiež ľadový šalát na prúžky, cherry paradajky na polovice, žltú papriku a cibuľu na prúžky. Hotovým dresingom potrieme každú pripravenú tortilu, do strednej časti tortily navrstvíme pokrájaný ľadový šalát, grilované mäso, cherry paradajky, papriku a cibuľu. Takto pripravenú tortilu v spodnej časti prehneme aby nám zmes nevypadla a zavinieme. Môžeme podávať teplé ale aj studené.