14 júla, 2017
[row]
[col span__sm=“12″]
Pri príprave všetkých druhov knedlíkov, piroh a šúľancov je potrebné postupovať nasledovne:
- nechať zovrieť osolenú vodu (približne 5 litrov na 1 kilogram)
- do vriacej vody vložiť nerozmrazené knedlíky
- knedlíky vystúpia na povrch a variť približne 5-8minút – vtedy ich treba povyberať
- pirohy keď vystúpia na povrch nechať variť len 1 minútu
- šúľance keď vystúpia na povrch variť približne 10minút
Muffiny, šišky a palacinky vybrať z mrazničky, nechať rozmraziť približne 30 minút pri izbovej teplote a sú hotové.
Mini výrobky (koláčiky, slimáčiky a pagáčiky rôznej príchuti) rozložiť na mastný papier, rozmrazené nechať kysnúť 60 minút na 40°C a potom piecť na 200°C 10-12 minút.
Kusové pekárenské výrobky (mriežky rôznej príchuti) treba nechať rozmraziť pri izbovej teplote približne 30minút, potom piecť na 200°C 14-15 minút (odporúčame používať papier na pečenie).
Pizze rozložiť na mastný papier, nechať kysnúť 90 minút na 40°C, potom piecť na 180°C 14-15 minút.
Dúfame, že Vám tieto výrobky budú chutiť a uľahčia Vám Vašu prácu. Na prípadné otázky Vám radi odpovieme na našich telefónnych číslach, alebo nám napíšte na e-mailové adresy.
[/col]
[/row]